Diensten

Verkeersdienst Events

Tijdens festivals, (sport)evenementen, congressen en concerten is de inzet van parkeerstewards onvermijdelijk. Naast gecertificeerde verkeersregelaars beschikken wij over vakbekwame parkeerstewards. Onze evenementen regelaars weten exact hoe de in- en uitstroom van auto’s het meest efficiënt geleidt moet worden om zo de beschikbare parkeerplaatsen optimaal te benutten. Kassel Groep combineert een grote dosis ervaring met een gastvriendelijke instelling. Dit maakt onze parkeerstewards uitermate geschikt om parkeertickets te verkopen, toezicht te houden op geparkeerde auto’s en vragen van bezoekers goed te kunnen beantwoorden.

Verkeersdiensten Infra en Bouw

Verkeersdiensten kunnen ingezet worden voor meerdere redenen. Het laatste wat u wilt is dat er onveilige situaties ontstaan door het verkeer dat vastloopt. Of het nou gaat over de tijdelijke verkeersmaatregelen, ongevallen of langdurige wegwerkzaamheden. Daarnaast wil je niet verantwoordelijk zijn voor files. Niet elk verkeerssituatie leent zich voor het plaatsen van verkeerslichten. Ook de verkeersstroom verandert gedurende de dag. Onze verkeersregelaars zorgen voor een vlotte doorstroming en helpen bij het voorkomen van files. Onze gecertificeerde verkeersregelaars zijn 24 uur per dag beschikbaar en zijn landelijk inzetbaar.

Verkeersdienst Coördinatoren

Kassel Groep levert voor opdrachten ook gecertificeerde projectcoördinatoren. Onze ervaren coördinatoren weten exact hoe er bij complexe situaties gehandeld moet worden. Zo kan er efficiënt geschakeld worden bij momenten die er écht om tellen. De coördinatoren treffen gestructureerd de beste voorbereiding van de verkeersveiligheid en weten feilloze doorstromingen te realiseren. Mocht er plotseling iets veranderen? Geen enkel probleem. Onze coördinatoren zijn 24/7 bereikbaar voor uw evenement- of infraproject.

Waarom kiezen voor Kassel Groep?

In Nederland zijn veel wegen, dat leidt dus ook tot veel wegwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rotonde aanleggen, bomen snoeien of het asfalt vervangen. Tijdens deze werkzaamheden is het belangrijk dat er gecertificeerde beroepsverkeersregelaars op locatie zijn die de veiligheid waarborgen.